avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reprezentant al angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reprezentant al angajatilor

Suntem 4 reprezentanti ai angajatilor intr-o firma cu capital strain. La negocierile dintre noi si societate nu sa ajuns la un punct comun daca nu semnam 3 din cei 4 procesul verbal se poate intampla ceva? Ma intereseaza de amblele parti si societatea si noi reprezentantii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 22 Mai 2018
Despre ce proces-verbal este vorba ?
Procesul verbal cu negocierea proprizisa ceea ce am cerut noi si ce ofera societatea. Ei nu vor sa ofere mai nimic din ce am cerut noi asadar noi nu vrem sa semnam

Cornel Vasile a scris:

Despre ce proces-verbal este vorba ?

Ar trebui sa semnati ca nu va obliga cu nimic, daca in continutul procesului este stipulat faptul ca partile nu au cazut de comun acord in urma negocierilor.
Si pe ei ca societate nu ii obliga legea ca toti reprezentanti sa fie de acord sau sa se ajunga la o intelegere?

Cornel Vasile a scris:

Ar trebui sa semnati ca nu va obliga cu nimic, daca in continutul procesului este stipulat faptul ca partile nu au cazut de comun acord in urma negocierilor.

Nu este text de lege care sa oblige pe cineva sa semneze un act impotriva voineti sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua si LA MULTI ANI ! Am o intrebare , firma la care lucrez are CCM valabil pina in mai 2014, dupa aceasta data ce se intimpla, nu mai exista ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract colectiv de munca - majorare salarii 01.02.2013 cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsul dat anterior, dar mai am o mica problema: - am un contract colectiv de munca inregistrat la ITM in septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca categ categ Va rog sa-mi spuneti daca este posibil si legal, ca o societate bancara, cu capital strain, care activeaza in Romania, sa nu aiba incheiat un Contract Colectiv ... (vezi toată discuția)