avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informare

buna seara

am lucrat la o firma de distributie din bucuresti mi-am dat demisia cu acordul partilor dar salariul nu mi l-am primit pe ultima luna lucrata cat si bonusul lunar aferent lunii lucrate din cauza ca directorul de vanzari mi-a spus ca daca nu se recupereaza sumele din piata nu poate sa-mi dea salariu+ bonusul.am pe cartea de munca 720 ron iar eu primeam in mana 800 + bonusul care era la negru .nu am semnat nici un act in care sa se specifice ca sunt obligat sa recuperez banii din piata.cand m-am angajata am preluat zona de distribuite tot cu datorii . mi-au dat cartea de munca si foaia lichidare mai putin banii

ce pot face sa-mi iau salariu ??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:49, 30 Octombrie 2009
1. Faceti o sesizare la ITM care vor verifica si va vor raspunde.
2. Daca nu se rezolva il puteti da in judecata pe angajator la Tribunalul din judetul unde aveti domiciliul sau resedinta. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la salar dbiancaiuliana dbiancaiuliana am fost angajata pana la data de 31 martie 2010 la o sc din petrosani , dar am fost fortata sa-mi dau demisia incepand cu 1.04 2010 .va rog sa-mi spuneti ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua danciulescu corina danciulescu corina Numele meu este corina,am lucrat la o firma si in urma cu o luna am plecat de la ei cu demisie deoarece nu imi primisem banii si nici pana in momentul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu ridicarea ultimului salariu de la o firma aflata in insolventa tdc tdc Buna ziua, Am lucrat cativa ani pentru o firma care din primavara este in insolventa. Ca sa scape de problemele legate de lichidare, patronul, care are doua ... (vezi toată discuția)