avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Pot cere restituirea taxei pentru o mașină care figurează ca plătită de tatăl meu decedat ulterior, dar care înainte sa moara mi-a făcut procura speciala cu drept de reprezentare la toate organele statului, drept de vânzare și folosință asupra acelei mașini.?

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei auto Mariusvan25 Mariusvan25 Tatăl meu a plătit taxa auto pentru o mașină, ulterior mi-a făcut o procura prin care îmi da drept de folosință asupra mașinii respective, drept de ... (vezi toată discuția)
Returnare taxa platita trezorerie AdrianMG AdrianMG Buna Seara, In anul 2009, tatal meu a platit o taxa la trezorerie de 100 RON, contravaloare permis port-arma, dar nu a inaintat niciodata dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto davide-gab davide-gab Am inmatriculat o masina adusa din Italia in iulie 2012 si am platit o taxa de 5400 ron. Exista posibilitatea de a recupera aceasta taxa sau o parte din ... (vezi toată discuția)