avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Returnare Taxa platita Trezorerie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Returnare Taxa platita Trezorerie

Buna Seara,
In anul 2009, tatal meu a platit o taxa la trezorerie de 100 RON, contravaloare permis port-arma, dar nu a inaintat niciodata dosarul pentru aceasta, prin urmare nu a depus chitanta la Serviciul Arme si Munitii, deci nu a facut uz de folosinta pentru aceasta chitanta.

Eu, ca si fiu, doresc sa stiu daca este posibil sa fac o cerere la serviciul Arme si Munitii prin care sa cer ca, contravaloarea acestei chitante platita la trezorerie sa poata fi restituita, sau daca este posibil sa fac eu uz de contravaloarea aceasta, tot in cadrul serviciului de Arme si Munitii, pentru permisul de port arma, fara sa mai platesc o alta taxa de 100 RON.

Daca este posibil, cum trebuie sa sune cererea, catre cine sa fie facuta si cum.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AdrianMG , utilizator 09:01, 1 Octombrie 2011
Nu puteti folosi chitanta tatalui pentru dosarul dumneavoastra.
Tatal poate solicita Trezoreriei respective restituirea acelei taxe neutilizate, anexand cererii originalul chitantei.
Este posibil sa i se ceara o confirmare de la beneficiarul taxei in sensul de se comunica Trezoreriei faptul nedepunerii dosarului pentru obtinerea permisului.
Va multumesc.:)
Revin cu o noua intrebare: Daca tatal este decedat, se poate face cererea in numele lui si atasa cererii certificatul de deces?

Cum trebuie sa sune cererea?

Va multumesc anticipat pentru raspunsul si timpul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Port arma neletala doberv doberv daca x cumpara de la magazin un pistol cu bile de cauciuc,pistol care se vinde ca si arma neletala mai are nevoie de vreo autorizatie sau permis de port arma? (vezi toată discuția)
Permis de portarma feliciagl feliciagl Buna ziua! Tatal meu si-a cumparat in 1996 un pistol cu bile,de la magazin autorizat, in 2010 am venit cei de la politie i-au confiscat arma si i-au inaintat ... (vezi toată discuția)