avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Anulare Autorizatie de Traducator
Discuție deschisă în Traduceri

Anulare Autorizatie de Traducator

Buna ziua,

Am o autorizatie de traducator de vreo 5 ani. Nu am tradus niciodata de cand o am.

Ocazional sunt sunat de politie ca sa ma duc sa traduc ceva. De fiecare data zic ca nu ma mai ocup cu asta.
Conform legii dupa doua refuzuri pot pierde autorizatia. Pot primi si o amenda.

Din acest motiv am decis sa depun o cerere si sa cer anularea autorizatiei.

Intrebarea mea: Daca cer anularea autorizatiei, mai pot cere o alta autorizatie in viitor?
Poate peste 20 ani vreau sa fiu traducator din nou.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 22 Mai 2018
De cerut puteti cere ulterior o noua autorizatie. Nu avem cum sti daca o veti si primi in conditiile in care se tine o evidenta a traducatorilor la MJ.
Incercati sa cereti o suspendare pe o perioada de timp din motive .... personale. De regula se accepta probleme medicale.
Procedura suspendării / încetării suspendării calităţii de interpret şi traducător autorizat
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, intrebare, daca un traducator este autorizat pentru 2 limbi ... Andreea1a9a0a0a Andreea1a9a0a0a Buna, Intrebare, daca un traducator este autorizat pentru 2 limbi straine este posibil sa modifice autorizatia astfel incat sa ramana doar cu 1 din acele ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator dana_popa2009 dana_popa2009 Am primit autorizatia de la MJ, m-am inscris la Administratia Financiara, mi-am facut stampila, si de atunci singura activitate legata de acest subiect sunt ... (vezi toată discuția)
Traducator full time angajat la o institutie de alt profil andradelia andradelia Buna ziua, Am si eu o mare nelamurire, poate ma poate ajuta cineva. Sunt traducator autorizat de MJ, am fost inregistrata la tribunal si la administratia ... (vezi toată discuția)