avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Amenzi Italia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Amenzi Italia

Am primit azi 22 mai 3 amenzi din Italia pt viteza . Amenzile erau din data de 26.08.2017 . Știi cumva dacă se prescriu sau trebuie sa le plătesc . Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:17, 22 Mai 2018
Buna seara,

Un raspuns la o intrebare asemanatoare celei puse Dvs. aveti aici.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
In opinia mea, citind cele scrise de colegul meu, chiar daca va aflati in Romania acum , instiintarea a fost facuta in termenul legal si va trebui sa achitati amenzile in contul indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi incalcare limita de viteza in italia Andreea BRICIU Andreea BRICIU Buna seara... stau in Italia si masina mea este inscria pe numele tatalui meu in Romania. Acum mi-a spus tatal meu ca am primit acasa 5 amenzi de anul trecut ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda viteza in italia Bgd30 Bgd30 Buna seara! Am primit o instiintare de contraventie de la politia locala a unui oras din Italia, prin care mi se comunica ca am depasit viteza legala cu ... (vezi toată discuția)
Intrebare Flaxi Flaxi Exista cineva care răspunde amabil la întrebări sau ești luat peste picior? (vezi toată discuția)