avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Amenzi incalcare limita de viteza in Italia
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Amenzi incalcare limita de viteza in Italia

Buna seara... stau in Italia si masina mea este inscria pe numele tatalui meu in Romania. Acum mi-a spus tatal meu ca am primit acasa 5 amenzi de anul trecut din luna mai, in cuantum total de 500€ toate in care scrie ca am depasit viteza la una cu 5km alta cu 12km,21km. Etc..masina respectiva este in Romania... Si e normal sa vina dupa 1 an de zile ?? Ce sa fac.. mi se pare cam mult 500€ total.. si dupa 1 an ...si 5 amenzi una dupa alta... in aceasi luna...daca nu o platesc ce se poate intampla?
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:48, 24 Aprilie 2018
Buna seara,
Inca nu a trecut un an, suntem in luna aprilie. Depinde si de data la care a primit tatal Dvs. instiintarile de plata.
Cititi aceast topic unde sunt informatii de care puteti avea nevoie.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi italia Clauss821 Clauss821 Am primit azi 22 mai 3 amenzi din Italia pt viteza . Amenzile erau din data de 26.08.2017 . Știi cumva dacă se prescriu sau trebuie sa le plătesc . Va ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda viteza in italia Bgd30 Bgd30 Buna seara! Am primit o instiintare de contraventie de la politia locala a unui oras din Italia, prin care mi se comunica ca am depasit viteza legala cu ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru încălcarea vitezei legale în italia, primită la 7 luni de la comiterea faptei. am șanse de câștig dacă o contest? eadn.ilie eadn.ilie Buna ziua. Am inchiriat o masina in luna iunie 2017 in Italia si astazi am primit o scrisoare de instiintare de la Politia din Venetia ca am primit amenda ... (vezi toată discuția)