avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Împrumuturi online din afara țării, pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. Ce mă sfătuiți să fac?

Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont mi se cere o suma de bani reprezentand analiza dosarului.
Ce ma sfatuiti sa fac? (dna care imi ofera imprumutul este din Franta - Paris).
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Este plin forumul cu intrebari referitoare la acest gen de tepeNu are rost sa va păcălească doar pt că dvs credeti nu vi se poate intampla.Apelati la o bancă ifn din tara
Am verificat pe net,țeapă clară adresa indicată carrefour nu exista in Paris,dar este folosita si de o bancă africană.Teapa de țeapă..
Morani a scris:

Bună ziua
A auzit cineva despre Xama Bank?
E o banca din Franța, am apelat la un credit și pentru a face transferul banilor în contul meu îmi cere un depozit de 125€
Știe cineva ceva despre ei, dacă totul este adevărat sau este doar o înșelăciune?
Mulțumesc

Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
inselatorie
Buna ziua am și eu o problema cu o banca din Franța ce mia cerut bani înainte mia zis ca marți îmi vreaza bani nustiu ce sa zic am plătit deja suma de 300 E înainte după ceam văzut comentările cred ca am luat tiapa,banaca se numește Celle Deutschland 97491STE CLOTILDE CEDEX știți ceva de banca asta IIB ONLAIN va rog sa îmi scrieti
Buna ziua Domnule Tanase,va scriu acest mesaj si poate il citesc si altii CA SA NU MAI FIE INSELATI DE IMPRUMUTURILE ONLINE ,
Acelasi acord de imprumut am semnat si eu cu grupul de mai jos
Eu am.mers si mai departe,am verificat niste inform despre ei,am purtat o lunga corespondenta,mi-am creeat si un cont la ei,am platit si taxa de contract si taxa de asigurare(nu o suma fff mare,cum cer altii)insa ne-am.blocat la transferul imprumutului,care de 2 saptamini treneaza ,ei cerindu-mi un comision de 1%din valoarea tranzactiei,pe care normal ca nu il voi plati.
Am incercat sa fac plata,insa am vb cu banca mea din RO ,ca daca suspicioneaza o frauda sa imi blocheze instant suma,si asa sa si intamplat
Apoi am reluat discutia cu ei ,supunindu-le atentiei suspiciunea de frauda pe care mi-a adus-o banca la cunostinta.
pe care ei normal ca nu o recunosc.
Le-am propus ,daca tot vor transparenta si sunt credibili,sa imi faca transferul prin Wise sau Revolut,ptr ca acolo comisionul la tranzactie ti-l afiseaza si ti-l ia instant din suma transferata(deci tot eu plateam comisionul,imi parvea o suma mai putin cu acest comision)
Iar m-au aburit si mi-au zis ca nu se poate asa ,ca li se cere lor sa plateasca comisionul,iar ei mi-l cer mie.
Si iar ne-am.blocat...
Ultimul mesaj trimis de mine lor,vine si le solicita clar rambursarea taxelor platite,intrucat eu ma retrag din contract,si in caz de nerecuperare de taxe ma voi adresa prin avocat forurilor competente si din Ro si din Franta
De asemenea toata corespondenta cu ei si contractul ,op ptr plata taxelor le-a fost transmisa si bancii ,departam care se ocupa cu fraude sa ii aiba in evidenta.
DECI SFATUL MEU,DACA NU ATI FACUT,-O PINA ACUM,NU MAI PLATITI ABSOLUT NIMIC ,CA NU VA VETI RECUPERA BANII
EU NU VOI RENUNTA ASA USOR VIZAVI DE EI

Tănase Dumitru Daniel a scris:

Am făcut un acord de împrumut cu o bancă din Franța iar la articolul 6 îmi cere o taxă de asigurare...ce mă sfătuiți? Şi este credibil acest Group OCLF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost tranzactie interbancara?! bubulina1959 bubulina1959 1..daca cineva ar vrea sa transfere bani in Romania pe contul unei persoane fizice urmand sa-si recupereze pe urma banii venind ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre pers fizice CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Speta este in felul urmator: doresc sa imprumut de la cineva 2000 euro la notar , pers doreste sa ma ajute cu plata intr-un an dar doreste prin banca sa faca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua poate cineva sa ma ajute - mi s-a promis un împrumut de la o bancă din franța dar mi se cer 200 de euro taxă de transfer împrumut Grigore ionut Grigore ionut Bună ziua poate cineva sa ma ajute a contractat un credit pe internet de la o doamna care colaborează cu o banca din Franța finance clean Bank mia trimes un ... (vezi toată discuția)