avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pisica moarta la usa mea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pisica moarta la usa mea

Azi dimineata cand dau sa ies din apartamentul meu, la usa era un colet mare in staniol, cu funda rosie. Cand dau sa ma uit ce e, inauntru o pisica moarta ambalata in acel colet.
In ultimul timp am avut discutii cu vecinul care de o luna isi reface apartamentul si care a distrus parti din proprietatea comuna, a facut mizerie pe hol, zgomot nu mai spun. Nu am facut decit sa-i atrag atentia, vorbind normal, la care mama lui m-a injurat de cateva ori.
Si acum, faza cu pisica moarta, dupa ce ieri i-am telefonat rugindu-l sa faca liniste ca voiam sa ne odihnim. Din momentul primelor discutii am inceput sa primesc si telefoane de amenintare si injurioase pe numarul meu de telefon pe care el il cunoaste. Nu am probe ca el este. Cine ma poate ajuta in aceasta situatie? Ce sa fac? Ma gandesc ca sunt niste infractori si ca nu se vor opri aici. Care e cea mai buna conduita in aceste situatii? Multumesc. Poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.
Buna ziua !
Puteti face o sesizare catre politie prin care prezentati situatia in detaliu si de asemeni puteti solicita, in conditiile legii, inregistrarea si monitorizarea convorbirilor dumneavoastra telefonice pana la depistarea autorilor.
Cu stima !
Nu as dori nimanui sa fie in pielea mea.
La ce ma pot astepta maine? Sunt niste simpli gainari sau sunt dispusi sa faca si mai rau? Mesajul de ieri de pe telefon este: "De mine nu scapi"... si urmeaza injuratura.
Dle Costica , sfatul meu este sa mergeti la politie si sa expuneti cu lux de amanunte intreaga situatie conflictuala generata de reparatiile efectuate de vecin si pana la incidentele cu mama lui si cu primirea acelui colet macabru si de prost gust.
Astazi fiind sambata la politie e zi de relaxare asa ca ar fi indicat sa sesizati in scris si sa depuneti la ofiterul de serviciu sesizarea!B-)
SUCCES!
Am fost deja la politie, doua ore am stat acolo scriind. Ofiterul de la judiciar mi-a spus ca nu e fapta penala. De asta am si scris aici pe forum.
Pina la urma a incadrat la "Amenintare".
Si am primit recomandarea ca bine am facut cu reclamatia pentru ca in caz ca mai face ceva sa fie pista clara catre acest vecin.
Da, se poate incadra pe infractiunea de amenintare.
Politia e interesata pt ca daca veti lua locul pisicii va avea un suspect.

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unei convorbiri telefonice ca proba kikibv08 kikibv08 Buna seara,in urma cu 2 ani am facut o sesizare unei vecine cu privire la constructia unui balcon,fiul doamnei fiind plecat in strainatate l-a sunat pe sotul ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lovire si distrugere Digicron Digicron In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)
Ce ar fi trebuit sa faca politia romana? iata de ce nu functioneaza nimic! Costica33 Costica33 La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)