Marius Zaharia 
	    	Avocat

Marius Zaharia 
	    	Avocat	    

Costica33 
	    	Utilizator

Costica33 
	    	Utilizator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Costica33 
	    	Utilizator

Costica33 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

kikibv08	                   

Buna seara,in urma cu 2 ani am facut o sesizare unei vecine cu privire la constructia unui balcon,fiul doamnei fiind plecat in strainatate l-a sunat pe sotul ... (vezi toată discuția)
	                    kikibv08	                   

Buna seara,in urma cu 2 ani am facut o sesizare unei vecine cu privire la constructia unui balcon,fiul doamnei fiind plecat in strainatate l-a sunat pe sotul ... (vezi toată discuția)

Digicron	                   

In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? 
 - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)
	                    Digicron	                   

In ce masura ma pot indrepta catre organele de politie cu o plangere daca? 
 - Faptuitorul sau mai bine zis faptuitoarea a intrat cu voia mea in incinta ... (vezi toată discuția)

Costica33	                   

La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)