ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ContSters47264 
	    	Utilizator

ContSters47264 
	    	Utilizator	    

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic	    

Costica33 
	    	Utilizator

Costica33 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Costica33	                   

Scriu acum o plingere penala impotriva unui individ care m-a agresat (imbrincit, impiedicat sa ies din lift, prins de haine si de git), m-a injurat si a scris ... (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

Scriu acum o plingere penala impotriva unui individ care m-a agresat (imbrincit, impiedicat sa ies din lift, prins de haine si de git), m-a injurat si a scris ... (vezi toată discuția)

Costica33	                   

De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)

chivas314159	                   

Salut,
Asta nu am crezut ca se poate intampla. M-am trezit zilele trecute cu o cucuoana vecina de scara care zbiera de la apartament, nu i-am zis nimic si ... (vezi toată discuția)
	                    chivas314159	                   

Salut,
Asta nu am crezut ca se poate intampla. M-am trezit zilele trecute cu o cucuoana vecina de scara care zbiera de la apartament, nu i-am zis nimic si ... (vezi toată discuția)