avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinerea certificatului de inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinerea certificatului de inmatriculare

Am fost oprit de catre politie si mi sa retinut certificatu de inmatriculare plus amenda penteu folie neagra pe geamurile laterale spate si luneta intrebarea mea e au dreptu de retinerea certificatului atata timp cat eu am omologarea foliei de catre primu propietar mentionez ca numai am aceleasi numere de inmatriculare pe care au fost omologate ???

Alte discuții în legătură

Certificat de inmatriculare retinut pentru folii valentino24 valentino24 am si eu o mare problema, acum cateva zile am fost oprit de un politist, dupa ce sa prezentat necorespunzator si mi-a vorbit ca si cum am fi fost amandoi pe ... (vezi toată discuția)
Folii auto livium2015 livium2015 recent am fost amendat si mi s-a retinut talonul pentru ca am folii pe geamurile laterale din fata omologate sa si celelalte din spate, dar politistului i s-au ... (vezi toată discuția)
Folie auto carbut carbut Buna ziua.Asi dori daca se poate sa ma ajute cineva in rezolvarea problemei mele:am cumparat un autoturism care a fost inscris in romania acum un an de un alt ... (vezi toată discuția)