avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Celule stem
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Celule stem

BUNA ZIUA! CE SE ÎNTÂMPLĂ DACA MA DA ÎN JUDECATA BANCA DE CELULE STEM. MA POATE OBLIGA SA PLATESC SUMA NEPLATITA?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:15, 25 Mai 2018
In principiu da. Depinde si de termenii contractuali.
BUNA ZIUA! DAR NU M-AM FOLOSIT DE ELE , NICI MACAR NU STIU UNDE SUNT . NU AM FOST INVITAT SA LE VAD . NU AM PRIMIT NICI UN FEL DE INFORMARE DESPRE ELE.
Trebuie vazut contractul de avocat.
Nu trebuie să vedeti celulele daca ele există...
Ce suma aveti de dat?
7600
Incercati sa reziliati contractul.
O sa va spuna avocatul ce se poate face dupa ce examinează contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract celule stem Elena Bz Elena Bz Buna ziua, As dori cum pot rezilia un contract de celule stem incheiat cu o clinică. I-am informat ca vreau sa reziliez contractul si au zis ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract celule stem, regina maria. bună ziua, aș ... IonutMilas IonutMilas Reziliere contract celule stem, Regina Maria. Bună ziua, aș vrea să reziliez un contract de celule stem semnat în 2014. În contract am găsit doua clauze ... (vezi toată discuția)
Am făcut un contract pentru recoltare celule stem, dar proba a fost neconformă, contaminată și insuficientă. cu toate acestea nu reușesc să-l reziliez, ce mă sfătuiți? JuristAmator JuristAmator Am facut impulsiv un contract cu regina maria pentru recoltare celule stem. Proba este neconforma, contaminata si nici macar suficient sange recoltat. Am ... (vezi toată discuția)