avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare auto PJ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare auto PJ

Buna ziua! Am vandut o masina de pe firma cu factura scadenta la 30 zile. Am scos-o din financiar si noul proprietar a inregistrat-o la financiar, fara inmatriculare in circulatie. Daca s-au scurs cele 30 de zile si cumparatorul nu a achitat factura si vrea sa inapoieze masina pentru ca nu o poate plati O POT REINSCRIE IN FINANCIAR? Cum?
Cel mai recent răspuns: claus77 , utilizator 20:44, 25 Mai 2018
una din variante este un contract de vanzare cumparare, el va vinde, firma va cumpara, pt ca inainte sa o puteti reinscrie dvs in financiar, mai intai trebuie sa o scoata el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata frincu melania frincu melania buna ziua, as vrea sa va intreb cum pot radia masina parintilor mei care a fost vanduta cu toate actele iar noul proprietar nu vrea sa mai faca actele . am ... (vezi toată discuția)
Imputernicire auto jeoanesss jeoanesss Am cumparat o masina in 2012 si m-mam inregistrat la impozit cu ea la primarie in 30 de zile de la data cumpararii. Nu am reusit sa imi preschimb numerele de ... (vezi toată discuția)
Administratorul a vandut o masina a firmei prin contract de vanzare-cumparare de mana fara acordul asociatului unic onitza86 onitza86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati un pic. Firma unde lucrez a avut mereu un singur asociat. In iunie 2010 , administratul societatii a vandut unei persoane ... (vezi toată discuția)