avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest la domiciliu problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest la domiciliu problema

Buna ziua, am o problema cu polițiștii care ma supraveghează la arestul domiciliar. Din anumite motive personale un anumit polițist ma verifica la domiciliu numai la ore nasoale 2-3 dimineata atunci când dorm atat eu cat si familia. Am decis sa închid interfonul noaptea si sa i las sa bata la usa mult si bine. Ce se poate întâmpla in acest caz? Dupa cat timp poate sparge usa?
Ce alternative as mai avea de făcut deoarece le am zis odată si nu vor sa înțeleagă de buna voie. Va Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În mod normal trebuie să le deschideți usa.
Sfatul meu este sa va angajați avocat daca vreti sa încercați o soluționare pașnică.
Ei pot veni la orice oră...
Rolul.avocatului poate fi extrem de variat si veti discuta cu el detalii concrete si ce este de facut in concret.
Ar fi bine sa va căutați un avocat foarte inventiv si care sa le creeze probleme daca nu vor sa fie pasnici..

Aveti însă grija ca au destulă dreptate...

.
Ultima modificare: Vineri, 25 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Stiu ca au dreptul asta domnule avocat, doar ca voiam si eu sa le fac ceva asemanator cum ar fi sa i țin pe dupa usa apoi când vor sa o forțeze sa le deschid de buna voie .. măcar ii pun pe drumuri si ii țin pe dupa usa. La urma urnei mi se pare normal ca un om sa doarmă la ora 3 dimineata , daca eu nu aud când ei bat la usa ??

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

În mod normal trebuie să le deschideți usa.
Sfatul meu este sa va angajați avocat daca vreti sa încercați o soluționare pașnică.
Ei pot veni la orice oră...
Rolul.avocatului poate fi extrem de variat si veti discuta cu el detalii concrete si ce este de facut in concret.
Ar fi bine sa va căutați un avocat foarte inventiv si care sa le creeze probleme daca nu vor sa fie pasnici..

Aveti însă grija ca au destulă dreptate...

.

Va pot suna si la telefon.
Si apoi sa iesiti la usa.

Eu nu vreau sa va expun povesti de câteva sute de pagini pe variante multiple care la randul lor s-ar diviza...

Niciodată nu se stie cine are dreptate...si doar circumstanțele dau variantele...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au dreptul sa faca vizite inopinante dar ceea ce spuneti dvs pare abuziv.
Se intampla in fiecare noapte sau o data la o saptamana de ex.?
Nu se întâmpla in fiecare noapte.. asta este a doua oară momentan. Este același agent. Diferența este cam de 2 saptamani pentru ca turele se schimba. Sunt de 8 luni de când sunt pe domiciliu si niciodata nu am avut probleme din partea lor pana la acest agent.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Au dreptul sa faca vizite inopinante dar ceea ce spuneti dvs pare abuziv.
Se intampla in fiecare noapte sau o data la o saptamana de ex.?

Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
Ionuttt93, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,,hărțuire'' prin interfon. dat fiind că nu există lege pentru astfel de situații, ce soluții ar fi pentru o rezolvare amiabilă? Victoria_ Victoria_ Buna ziua, Esenta problemei, pe care o voi descrie, poate parea ridicola, dar va asigur ca a devenit, in timp, serioasa. Ma aflu in situatia de a fi prima pe ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice luar luar am si eu o problema de foarte mult timp cu vecinul de deasupra care nu nu stie (mai bine zis nu vrea) sa asculte muzica mai incet. problema este in felul ... (vezi toată discuția)