avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inchiriere bunuri online
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inchiriere bunuri online

Buna ziua,

Am un site online care va inchiria rochii achizitionate de la designeri locali. Intrebarea mea este: am nevoie de acordul designerilor pentru a inchiria respectivele produse?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters474993 , utilizator 20:06, 28 Mai 2018
Daca nu ati semnat contract de confidentialitate, rochiile sunt bunuri fizice si puteti face ce vreti cu ele, daca sunt proprietatea dvs.
multumesc, mult, ati fost foarte de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru deschiderea unui magazin cu rochii de inchiriat? cataliana cataliana Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi ! as dori sa imi deschid un magazin cu rochii de mireasa de inchiriat si nu stiu cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Folosirea fotografiilor care sunt inregistrate dliana2000 dliana2000 Buna ziua, Am si eu o intrebare,la care incerc sa gasesc raspuns si sper ca ma veti ajuta,dat fiind ca m-ati mai ajutat intr-o problema acum ceva timp. In ... (vezi toată discuția)
Vanzare rochie cu plata ramburs pe incredere? cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, As vrea sa achizitionez o rochie (purtata, cu anunt dat pe un site gen \\"tocmai.ro\\") de la o persoana aflata intr-o alta localitate si singura ... (vezi toată discuția)