avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Acces blocat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acces blocat

Bună seara., în urma cu o seara am avut o discuție mai aprinsa cu un operator de la o sala de jocuri de noroc.. Acesta fiind foarte recalcitrant și nervos pentru ca l-am deranjat de la telefon mi-"a vorbit pe un ton foarte urat și ma tratat și ai urlat aruncând cu bani și multe altele.. Idea este ca am cerut caietul de reclamații și am făcut reclamație aceasta persoana spunându-mi ca nu mai am ce cauta în sala pentru ca angajații au dreptul de a-și selecta clienții.. Întrebarea mea este :angajații au dreptul de a-și seelecta clienții?., pe ce baza?
Cine este responsabil pentru solutionarea reclamațiilor , ce sfat îmi puteți da ca să nu mă mai facă angajații lor î în toate felurile precizez ca nu am fost în stare de ebrietate.. Pur și simplu un client normal care nu a înghițit când un angajat îsi varsă nervii pe clienți.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
Yaniss, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:51, 26 Mai 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa parerea mea selectia presupune discriminarea daca nu are la baza ceva care sa produca probleme în localului respectiv.
În justiție se poate transa problema.


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Dupa parerea mea selectia presupune discriminarea daca nu are la baza ceva care sa produca probleme în localului respectiv.
În justiție se poate transa problema.

Este posibil ca angajații acelui local sa ma dea afara dacă mai merg? fără nici o baza ca am făcut ceva rău. Doar pentru ca a zis operatorul ca nu mai am ce cauta acolo?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E posibil dar nu inseamna ca este si legal.
Selectarea clientelei inseamna sa nu vi în slip, în pielea goala, etc...

Problema este ca trebuie să îi dati in judecata si sa dovediți...
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Mai 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se poate interzice accesul intr-un local/pub? mariusconstantin mariusconstantin Frecventez un local de cartier de 2 ani de zile. Acum 10 zile m-am petrecut acolo, iar la finalul serii am tot fost rugat insistent de catre ospatarite sa ... (vezi toată discuția)
Client indezirabil coca_ab coca_ab pot sa-mi rezerv dreptul de a nu mai servi un client care este recalcitrant in mod repetat atit cu personalul cit si cu ceilalti clienti,aducind prejudicii ... (vezi toată discuția)
Lnterzicere acces bar butterfly35 butterfly35 buna ziua sunt noua pe acest forum,va rog sa ma iertati daca nu postez unde trebuie. as vrea sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare-detin un ... (vezi toată discuția)