avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer pensie într-o tara UE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer pensie într-o tara UE

Ministerul de interne, are încheiată o convenție cu Leumi Bank privind transferul în străinătate a pensiei. As dori sa cunosc comisioanele aplicate,... Practic, cât la sută va fi comisionul de transfer, de schimb valutar, de administrare a contului..., etc. As vrea să știu costul acestui demers înainte de a aplica. În prezent îmi scot pensia cu un card eliberat de o bancă din România, pe care trebuie să-l schimb la fiecare doi ani, personal.

Alte discuții în legătură

Pensie in strainatate Leufe Leufe Impreuna cu sotul meu ne-am pensionat in Romania, jud. Bihor. In 2008 ne-am mutat in Ungaria, la copiii nostri. Ne primim pensia intr-un cont la o banca in ... (vezi toată discuția)
Contracte aditionale credite aio aio Buna ziua. detin un credit pentru nevoi personale la alpha bank. Este corect ca in scadentarul estimativ prezentat in draftul bancii sa fie toate ratel, in ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca transilvania ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, Incepand de anul trecut din 2017 am facut diverse operatiuni pe un cont bancar de euro Banca Transilvania adica trimitere si incasare euro cu un ... (vezi toată discuția)