Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere magazin online - PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere magazin online - PFA

Salut!
Am aflat că pot deschide un PFA dacă sunt angajat. Iar acum mă uit de ce acte am nevoie pentru a deschide un magazin online legal. Am înțeles că pentru un magazin online ar trebui mai puține hârtii.
Puteți să-mi spuneți ce acte am nevoie pentru deschiderea unu PFA?
Cum ar trebui să procedez dacă vreau să inființez un magazin online?
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
Vladut Teodor, utilizator

Alte discuții în legătură

As dori sa imi fac o societate koreh silvia koreh silvia Buna ziua!As dori sa imi fac un magazin online ce societate as putea sa imi fac ,sa nu ma coste prea mult la inceput(actele si restul hartiilor). Vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin laurentiuu laurentiuu As dori sa deschid un magazin de birotica si papetarie, un minilaborator foto, ceva carti, jucarii, caiete, ghiozdane, etc.Deoarece lucrez in sisitemul ... (vezi toată discuția)
2016 srl-d, microintreprindere sau pfa ? alexg2014 alexg2014 Salut, Ma puteti lamuri in legatura cu urmatoarele? Doresc sa imi deschid firma in martie si nu stiu exact ce sa aleg 1. infiintare firma (srl-d, ... (vezi toată discuția)