avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restituire contravaloare bilet CFR - trenul pierdut ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restituire contravaloare bilet CFR - trenul pierdut din cauza Softrans

Buna ziua,

In data de 25.05.2018, trenul Softrans din Constanta inspre Bucuresti Nord a fost anulat ( am fost anuntat de aceasta anulare, cu aproximativ 2 ore inaintea orei de plecare ). Din cauza aceste anulari, am pierdut legatura cu un tren CFR, cu care as fi continuat calatoria din Bucresti spre Brasov.

In acest moment doresc sa recuperez contravaloarea ambelor bilete, insa nu stiu cine ar trebui sa ma despagubeasca. Softrans imi va restitui banii pentru biletele lor, insa cand i-am intrebat despre biletele CFR, au ridicat din umeri si au spus ca trebuie sa ma adresez CFR.

Puteti sa-mi spunei daca Softrans este cumva obligat sa ma despagubeasca pentru ambele bilete? Daca nu, am dreptul sa cer restituirea banilor de la CFR, avand in vedere ca intarzierea nu este din vina mea?
Multumesc.

Cu stima,
Razvan Sodoleanu

Alte discuții în legătură

Intarziere tren cfr gera905 gera905 in data de 03.06.2015 trenul IR1580 a avut o intarziere de 40 min. Cerand in gara Cilnita o restituire din pretul biletului, seful de gara ridica din umeri si ... (vezi toată discuția)
Am și eu o intrebare legata de greva spontana a cfr din data ... GRoxanaN GRoxanaN Am și eu o intrebare legata de greva spontana a CFR din data de 20 /12 /2021. Familia noastra, doi adulti si doi copii sub 7 ani, ne-am aflat intr-unul dintre ... (vezi toată discuția)
Proces verbal cfr Adrian Craciun Adrian Craciun Bună ziua! Pe data de 01/07/2017 am călătorit împreună cu soția mea din Constanța către Câmpina (reședința noastră) via București. Deoarece ... (vezi toată discuția)