avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am și eu o intrebare legata de greva spontana a CFR ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am și eu o intrebare legata de greva spontana a CFR din data ...

Am și eu o intrebare legata de greva spontana a CFR din data de 20 /12 /2021. Familia noastra, doi adulti si doi copii sub 7 ani, ne-am aflat intr-unul dintre trenurile stationate pentru mai mult de 5 ore in gara din Predeal, avand traseul Brașov - Constanța cu destinația București. Dupa 5 ore de asteptare, ramanand fara apa si mancare si neavand informatii despre cand va fi reluat mersul trenului, am decis sa coboram, personalul CFR promitand ca vom fi rambursati pentru calatoria neefectuata. Cei de la gara din Predeal au spus ca nu ne pot ajuta si ca trebuie sa ne intoarcem la Brasov, in conditiile in care ei erau inca in greva. Am cumparat alte bilete pentru a doua zi dimineata, iar dupa foarte multe incercari am reusit sa intram in legatura telefonica cu cei de la CFR care au spus ca nu putem fi despagubiti pentru ca am achizitionat biletele online.
Ce putem face pentru a ne recupera macar o parte din bani, in conditiile in care a trebuit sa platim aceeasi calatorie de 2 ori, plus o camera la hotel pentru o noapte?

Alte discuții în legătură

Probleme cfr tudor92 tudor92 Astăzi, 1 decembrie 2011, am mers cu trenul R347 de la Braşov până la Bucureşti Nord.Am avut cu mine o bicicletă demontabilă iar conform site-ului ... (vezi toată discuția)
Restituire contravaloare bilet cfr - trenul pierdut din cauza softrans sodoraz sodoraz Buna ziua, In data de 25.05.2018, trenul Softrans din Constanta inspre Bucuresti Nord a fost anulat ( am fost anuntat de aceasta anulare, cu aproximativ 2 ... (vezi toată discuția)
Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)