avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De cate ori se poate amana o pronuntare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De cate ori se poate amana o pronuntare?

Buna ziua!
Pe data de 23 mai o cunostinta a fost chemata in Instanta,la Apel.Pronuntarea cauzei s a amanat pentru ziua urmatoare..24,dar inca nu stim nimic.
Se poate sa se fi amanat din nou?
Si daca da,de ce nu apare la dosar?Am tot urmarit online..dar nu ne apare nimic.Doar sedinta din 24 mai..dar nici o pronuntare..
Cel mai recent răspuns: AndreEle , utilizator 14:26, 29 Mai 2018
Buna ziua,
Instanta poate amana pronuntara pana cand, dupa studierea intregului dosar, va putea lua cea mai buna decizie.
Am inteles!
Multumesc mult!
Ceea ce nu inteleg este de ce nu apre nici o modificare la dosar..daca s a amanat si pronuntarea de pe 24,nu ar fi trebuit sa apara o noua amanare a cauzei?Sau nu este obligatoriu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise, discutie procedurala calin_andrei calin_andrei Salut, vreau sa va intreb urmatoarea chestie: Am avut primul termen, debitoarea mi-a depus intampinare, eu am depus o expertiza contabila simpla ... (vezi toată discuția)
Motive de recurs comunicate incomplet eugen82 eugen82 Sint in recurs declarat de partea adversa, pe vechiul cod pr.civ.. La primul termen mi s-au comunicat motivele de recurs, dar ulterior am constatat ca lipseau ... (vezi toată discuția)
Intampinare peraspera peraspera Va rog sa ma lamuriti: Pe 18.03 s-au depus inscrisuri de partea adversa (intimata)...citez din incheiere: \"Prin Serviciul Registratura, intimata a depus ... (vezi toată discuția)