avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorie mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorie mostenitori

Buna ziua,

Tatal meu a decedat de curand si urmeaza sa facem succesiunea. Pe cardul sau de pensie exista o descoperire de cont la care banca adauga deja dobanda lunar. Va rog sa imi spuneti daca suma respectiva trebuie achitata de mostenitori. Daca da, trebuie achitata si dobanda aplicata la suma restanta dupa deces?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:35, 30 Mai 2018
Da, trebuie sa achitati tot dacă tatal Dvs nu avea o asigurare de viata încheiata cand a facut descoperitul de card

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire datorie bancara (inclusiv minor)? iris141 iris141 Va rog frumos sa incercati sa ma ajutati cu niste lamuriri referitoare la situatia mea in relatia cu o banca in urma decesului sotului meu. Sotul meu avea un ... (vezi toată discuția)
Card de cumparaturi tata decedat Serban D Serban D Buna seara, tatal meu, care avea 56 de ani si a murit acum 10 zile, avea un card de cumparaturi standard de la BRD. Pe telefon are doua mesaje sub forma: * ... (vezi toată discuția)
Moștenirea și datoriile bancare. ce se întâmplă când decedatul n-a avut asigurare? alisss 92 alisss 92 buna seara mama mea a decedat si a avut un imprumut facut la banca si nu are asigurarea facuta daca deschid succesiunea eu mostenesc datoriile ei ? (vezi toată discuția)