avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Recuperare baza de date Revisal
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Recuperare baza de date Revisal

Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog, cat dureaza mai exact sa recuperezi baza de date Revisal de la ITM? Am depus o cerere de recuperare baza de date astazi si mi s-a spus ca voi primi un email. Doamnele nu mi-au spus insa cat ar trebui sa astept acest email.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 2 Iunie 2018
Termenul de raspuns este de 30 de zile de la data inregistrarii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim - lipsa baza de date revisal Geri2021 Geri2021 Buna ziua! Sunt in perioada de preaviz, in concediu de odihna. Maine/ Joi este ultima zi de preaviz, Vineri ar trebui sa mi se inceteze contractul. Dintr-o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu itm-ul branzovenescu branzovenescu Buna Seara Pe 31 martie am angajat prima persoana la firma si pe 30 martie am trimis pe cineva cu dischetele si ca sa ridice parola de la ITM pentru revisal ... (vezi toată discuția)
Refuzul platii salariului ricanebleu ricanebleu Buna ziua, iata situatia mea: am fost disponibilizat in noiembrie 2007 de la o firma. Am ramas in somaj 6 luni dupa care am tot cautat de munca. Am ajuns pana ... (vezi toată discuția)