avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum pot muta dosarul de la un lichidator la altul?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum pot muta dosarul de la un lichidator la altul?

Am o firma deschisa in 2006 in Hunedoara pentru care nu am facut demersurile de inchidere/lichidare firma. Registrul Comertului a desemnat un lichidator in scopul lichidarii firmei. Acest lichidator nu a facut nici un demers in acest sens si dupa multe insistente din partea mea a marturisit ca dansul nu se poate ocupa de caz si ca va face o sesizare la Registrul Comertului sa gaseasca pe alcineva sa se ocupe de caz. Aceasta afirmatie nu a fost materializata niciodata. Cum il pot convinge sa dea drumul la dosar ca sa poata alt lichidator sa se ocupe de caz? Exista masuri legale prin care sa il pot constrange sa isi faca treaba sau sa elibereza cazul?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
elenamihaela2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:06, 31 Mai 2018
din pacate numai prin instanta.
Puteti depune la registrul comertului o cerere depunere si/sau mentionare acte insotita de:
- Hotarare AGA/Decizie a asociatului unic de schimbare a lichidatorului
- Oferta a noului lichidator
- Asigurare a noului lichidator
- Imputernicire a persoanei care depune dosarul (daca este alta decat fostul lichidator)
- Copie CI a persoanei care depune dosarul.

Ar fi util sa mergeti sa discutati si la oficiul juridic al registrului comertului si sa va prezentati la termenul de solutionare a dosarului.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata din oficiu. unde? Silvia  Aldea Silvia Aldea Am si eu o intrebare. Daca o firma infiintata in 09.03.2004 (un SRL) nu a despus niciodata situatiile contabile, nu a depus niciun bilant, balanta...[b]absolut ... (vezi toată discuția)
Firma dizolvata de catre camera de comert kikirika kikirika Daca am sentinta ca firma e dizolvata ,mai trebuie sa depun declaratii la finante? Dizolvata nu inseamna ca nu mai exista? Cind firma e dizolvata ce se ... (vezi toată discuția)