Mariana Trufin 
	    	Consultant resurse umane

Mariana Trufin 
	    	Consultant resurse umane	    

123321123 
	    	Utilizator

123321123 
	    	Utilizator	    

Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 sensoaltec	                   

buna,
am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)
	                    sensoaltec	                   

buna,
am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)

Larisa_mitoi9	                   

Pentru firma A intocmiti balanta de verificare cu 4 serii de egalitati.Firma ONIX.SRL agent economic prezenta la inceputul lunii ianuarie urmt . situatie ... (vezi toată discuția)
	                    Larisa_mitoi9	                   

Pentru firma A intocmiti balanta de verificare cu 4 serii de egalitati.Firma ONIX.SRL agent economic prezenta la inceputul lunii ianuarie urmt . situatie ... (vezi toată discuția)

dianabp	                   

reg unic de control si de evidenta fiscala pe ce cont le inregistrez? dar reg inventar si reg jurnal?
multumesc (vezi toată discuția)
	                    dianabp	                   

reg unic de control si de evidenta fiscala pe ce cont le inregistrez? dar reg inventar si reg jurnal?
multumesc (vezi toată discuția)