avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Doresc sa imi vand garsoniera, pierd indemnizatia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Doresc sa imi vand garsoniera, pierd indemnizatia de crestere a copilului, daca realizez acest venit?

Buna seara, in acest moment sunt in concediu de crestere copil. Beneficiez de indemnizatie, dar pe de alta parte detin un imobil, dobandit inainte de casatorie pe care doresc sa il vand. Deoarece legea spune, ca daca ai alte venituri in timpul acestei perioade, de concediu, exista riscul sa ramai fara indemnizatie, va rog sa imi spuneti, cum as putea vinde acest imobil, fara ca acest venit sa imi afecteze indemnizatia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: teodora81 , utilizator 08:26, 2 Iunie 2018
Referitor la realizarea unor astfel de venituri in CCC, intrebati mai bine la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din dividende srl pe perioada concediului de crestere a copilului gcazaciuc gcazaciuc Exista riscul suspendarii indemizatiei de crestere a copilului daca persoana aflata in concediu de crestere a copilului realizeaza venituri din dividende ... (vezi toată discuția)
Venituri in ccc Maria.luiza_23@yahoo.com Maria.luiza_23@yahoo.com Buna ziua. Daca realizez venituri in timpul ccc din: 1. Dobanzi din depozite bancare. 2. Vanzarea unui apartament proprietate personala Se suspenda ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc si venituri din inchierierea sau vanzarea unui apartament Madalinapreda13 Madalinapreda13 Pot vinde sau inchiria apartamentul proprietate personala fara apierde indemnizatia de crestere copil? Va multumesc! (vezi toată discuția)