avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parchetul nu raspunde la contestatia (facuta in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Parchetul nu raspunde la contestatia (facuta in termen ) unei ordonante .Are dreptul dupa un timp sa puna capat actiunii mele ?

Buna ziua.Am formulat contestatie in termen,am depus inclusiv o completare la contestatie adresate , ambele , Prim Procurorului.la care Parchetul nu mi-a raspuns.dar a trimis dosarul instantei ,care a retrimis-o Parchrtului spre competenta solutionare cf. art.339 al.1 C.p.p.Inseamna ca s-a sistat actiunea definitiv?Actiunea era pt fals in inscrisuri.Multumesc

Alte discuții în legătură

Este parchetul obligat sa raspunda in scris plangerii impotriva unei ordonante ? ante NeluBalas NeluBalas Buna ziua.Am depus pe 08.05.2018,in termen legal o plangere impotriva ordonantei de clasare intr-un dosar penal pt \"fals in inscrisuri sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Dosarul este solutionat sau nu? parchetul de pe lângă judecătorie ... Cornely Cornely Dosarul este solutionat sau nu? Parchetul de pe lângă Judecătorie a emis o ordonanta de clasare în temeiul prescripției iar la finalul acesteia se ... (vezi toată discuția)
Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)