avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare apartament ipotecat

Buna ziua! Urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Mergand la cabinetul notarial si solicitand un pret informativ pentru intocmirea actelor unui imobil in valoare de 35.000 euro, mi s-a comunicat ca voi avea de plata in jur de 3.500 de lei. Calculand pe internet prin intermediul calculatorului de taxe notariale tranzactii imobiliare 2018 a reiesit o suma de maxim 2.600 de lei (onorariu contract vanzare-cumparare + taxa intabulare). Am mers iar la cabinetul notarial si am cerut sa mi se explice ce reprezinta suma de 3.500 de lei. Mi s-a raspuns ca include onorariul notarial, taxa de intabulare, plus diverse acte pe care nu are cum sa mi le explice. Va rog sa-mi explicati si mie pe ce imi mai cere 1.000 de lei in plus. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:34, 1 Iunie 2018
Doar notarul va poate explica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare sau donatie nastase_ina nastase_ina Bunicii sotului mei vor sa ii lase lui apartamentul lor.Ce ne recomandati sa facem: act de vazare cumparare sau de donatie?Si care ar fi costurile ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la cumpararea unui imobil? khayyam khayyam doresc sa cumpar un apartament la 20.000 euro cat ma costa toate actele atat ca vanzator cat si cumparator ? mai exact ce trebuie sa platesc si la cat ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)