avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez?

Buna seara,nu stiu cum sa procedez in cazul in care tatal meu a decedat acum 13ani,dezbaterea de mostenire nu a fost facuta,fratele meu a decedat acum 2ani,(el era cetatean ungar)nu am doar o copie dupa certificatul de deces,si sotia lui nu mai vrea sa tina legatura cu noi nu stim nimic despre ea.Mama mea vrea ca casa parinteasca sa fie trecuta pe numele meu ca ea sa poata muri linistita ca viata mea va fi in siguranta.Unde sa apelam?ce acte avem nevoie?si prin ce procedeu?
Buna ziua,
Mai inatai trebuie dezbatuta succesiunea de pe urma tatalui si apoi va putea mama sa treaca casa pe numele dvs.
Mergeti la un birou notarial cu actele de proprietate si certificatul de deces al tatalui si dezbateti succesiunea.
Dupa obtinerea certificatului de mostenitor, mama va putea sa va vanda partea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant de catre coproprietar, cu proprietar decedat Crissy13 Crissy13 Buna ziua . Mama mea doreste sa vanda un pamant la care proprietar in acte e trecut tatal meu ,decedat cu ani in urma. Ca sa vanda pamantul ,trebuie neaparat ... (vezi toată discuția)
Sucesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua am o nelamurire daca vreti sa ma ajutati va rog ,,,avem o mostenire de la bunici ,,ei sunt decedati amindoi au 5 copii in urma cu ani de zile au ... (vezi toată discuția)