avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate elev lasat intentionat repetent pt mentinerea unei ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

elev lasat intentionat repetent pt mentinerea unei clase cu efectiv de elevi redus

in iunie anul scolar 2016-17 la o scoala directorul scolii a propus ca un elev de clasa a 6a când va trece in a 7 a sa reamana repetent in clasa a 6a pt ca cei de a 5a când vor trece in cl a6a nu vor avea efectivul minim de 12 elevi pt mentinerea clasei si automat se va uni cu clasa a 6a de la centru de comuna -sau alta scoala pt asta directorul a propus ca un elev sa ramana intentionat repetent eram de fata trei profesori si directorul eu care scriu am fost neutru ,profu de matematica a spus ca e deacord dar nu a lasat corigent si profa de franceza -geografie a fost deacord si a lasat numai ea la 2 obiecte pt ca avea interes la nr de ore pleca o clasa, pleca si ea ramanea fara norma completa unde se incadreaza acest abuz al directorului si profesorilor care au participat la aceasta neregula si unde se poate reclama?????????????multumesc !!!!!!
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repetent sau corigent ? Tatianaioan Tatianaioan Am o fetita de 13 ani si 6 luni ,clasa a I-a,a II-a ,a III-a primul semestru le-a facut in Germania,cu greu am reusit sa o inscriu la o scoala cu predare in ... (vezi toată discuția)
Elev cu ces dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 Buna ziua! Elevii cu CES pot fii lasati repetenti/corigenti? As dorii si legea in care e specificat acest lucru.... o zi buna! (vezi toată discuția)
Fraudarea examenului de corigenta bluebad72 bluebad72 In liceul in care sunt profesor directorul liceului are de ani de zile urmatoarea practica: dupa examenul de corigenta la o anumita disciplina nu le da voie ... (vezi toată discuția)