avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizitare minor

Buna seara ! Doresc sa plec in concediu cu copilul la mare si am realizat ca in week endul in care com fi la mare , tatal are program de vizita . Mentionez ca tatal nu respecta programul de vizita in sensul ca nu vine decat foarte rar ... si daca vine, vine doar pus pe harta sau cand stie ca suntem plecati doar ca sa ne strice planurile. Este o stare conflictuala continua intre noi ...adica nu pot sa ajung cu el la nici un fel de intelegere . Cum sa procedez in cazul in care tatal cere copilul tocmai cand suntem la mare ? Minorul are 6 ani.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:01, 4 Iunie 2018
Parerea mea este ca trebuia sa tineti seama de asta inainte de a contracta concediul, nu puteti modifica datele?
Daca nu se poate, atunci notificati-l si propuneti-i o varianta de compensare a celor 2 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor Ramona Manea 27 Ramona Manea 27 Buna ziua . As vrea sa ma ajutati cu o problema ... sunt divortata , in urma divortului s a stabilit un program de vizita a minorului, week end ul 1 si 3 din ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tatalui ContSters356833 ContSters356833 buna am o hotarare definitiva si irevocabila pentru stabilirea legaturi tatalui (fostul sot) cu minorul. ce se intampla daca nu o respect?. Minorul are doar ... (vezi toată discuția)
Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)