avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fuga de politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fuga de politie

Buna ziua ! Acum o saptamana am avut o motocicleta de vanzare pe internet. Au venit 2 cumparatori, s-au dat o tura cu ea ( sa vada pe ce dau banii), nu au fost multumiti au plecat acasa. Dupa cateva zile mi-a venit acasa o citatie de la politie prin care imi cereau sa le comunic cine a fost in ziua respectiva cu motocicleta. L-am sunat pe cel care a venit sa vada motocicleta, dar el mi-a spus ca nu s-a intamplat nimic cat s-a plimbat cu ea. I-am cerut copie de pe buletin, permis de conducere pentru a le comunica domnilor de la politie si a refuzat...... Ce este de facut nu mai tin minte exact cum il cheama mi-a aratat atunci cand a venit dupa motocicleta ca are permis dar nu i-am retinut toate datele....
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
Steffff, utilizator
Cel mai recent răspuns: Steffff , utilizator 08:34, 4 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie procedurala birdie birdie Buna Seara, Am fost sunat astazi sa ma prezint la o sectie de politie.Persoana s-a prezentat,( nu mai tin minte exact numele) si a spus sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la parchet. danaa1 danaa1 Buna seara, O persoana a fost cautata de politie pentru a i se inmana o citatie de la parchet. Acesta nu se afla acasa cand au venit politia,asa ca politia ... (vezi toată discuția)
Incident soldat cu dosar penal ZamfirDaniel ZamfirDaniel Buna ziua, Numele meu este Zamfir Daniel-Dumitru si detin o motocicleta marca Ij Planeta 5. In data de 24 iunie am plecat din Craiova catre Vatra Dornei ... (vezi toată discuția)