avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Acþiune in justitie pentru incalcarea drepturilor de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Acþiune in justitie pentru incalcarea drepturilor de autor

Dacă cineva a publicat într-o revistă din Canada care apare în limba română, nişte materiale pentru care nu a fost recompensat ce poate face? Se poate face o acţiune şi de care fel? La ce instanţă trebuie să se adreseze şi dacă este scutit de timbru?
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 03:37, 2 Noiembrie 2009
Daca e existat contract poate fi recompensat printr-o solicitare la OSIM-ul lor ca nu stiu cum se cheama la ei. Mi-ar trebui ceva detalii, cum le-a transmis dl materialele daca au fost prin mail adica sunt ceva probe care sa ateste ca le-a trimis dansul?
Ar putea daca stau sa ma gandesc sa ia legatura si cu cei de aici:
021.306.08.00, 021.306.08.01 până la 021.306.08.29 021.312.38.19;
E-mail : office@osim.ro;
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2009
ContSters87904, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautam avocat stagiar alexander alexander Cautam avocat stagiar. Limba straina constituie un avantaj. Domeniu de activitate: Proprietate intelectuala, media, telecomunicatii, comercial. Absolventii ... (vezi toată discuția)
Imputernicire Dianne31 Dianne31 BUNA SEARA! As dori URGENT sa aflu daca o persoana stabilita in Canada (care are dubla cetatenie romana si canadiana) [b]ma poate imputernici printr-o procura ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract individual de munca - angajator banca comerciala romana tanasevirgil tanasevirgil Salut, Va expun si eu urmatoarea situatie, dupa care astept sfaturi: Sunt angajat BCR de 1 an si 4 luni, pe functia de consilier client, dar inca din prima ... (vezi toată discuția)