avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea pt copiii sub 7 ani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea pt copiii sub 7 ani

Buna ziua! S-a aprobat cumva in Parlament legea prin care copiii sub 7 ani sunt scutiti de plata la intretinere? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:35, 4 Iunie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In prezent nu este aprobata de parlament, promulgata de presedinte si publicata in MO o astfel de lege.
Este o propunere legisaltiva ca multe altele care asteapta sa fie promovata spre discutare.
Este in vigoare disp L nr 67/2017
Articolul 47 din Legea nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 490 din 23 iulie 2007, cu modificările și completările ulterioare, se completează după cum urmează:
"(2) Asociațiile de proprietari pot hotărî exceptarea de la plata cheltuielilor prevăzute la alin. (1) lit. b) pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani."

Exonerarea de la obligatia platii cote parti comune minor pana la 3 ani se poate dispune numai de catre adunarea generala a membrilor proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubritate sector 4 pt bebelusi aly86 aly86 Buna ziua, Dupa cum se stie, Primaria Sector 4 a adaugat o taxa de salubritate in functie de venitul fiecarui membru al familiei....Am un copil de 1 an si ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copiilor sub 3 ani de la taxe AlexaRotaru AlexaRotaru Buna seara va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.In 22.04.2017,articolul 47 din Legea 230/2007 a fost completat de articolul unic din Legea 67/2017 care ... (vezi toată discuția)
Intretinere bloc liviu_crys liviu_crys Buna ziua, care este legea care specifica daca copiii sub 3 ani se trec sau nu la intretinerea de la bloc? Multumesc! (vezi toată discuția)