Bună ziua.Ma confrunt cu problema bransarii la curent,desii am primit aviz favorabil la inceperea lucrarilor,acum mi sa spus că am peste 100m de la punctul de măsurare si să mă adresez autoritatii locale pt extindere.acestea mă tot amînă,si nu pot efectua aceste lucrări ,desi as fi dispus să platesc eu costul pt racordare.stau asa de 2 ani .multumesc
Depuneti o notificare al primarie in scris, cu nr. de inregistrare/ data in care solicitati realizarea lucrarii pe cei 100 m in vederea brasamentului la reteaua de curent electric. In notificare mentionati si dorinta dvs. de a efectua initial, lucrarea, pe banii dvs. urmanad a recupera din costuri o data cu bransarea altor consumatori la reteaua montata pe banii dvs.
Am depus notificarea in cauză anul trecut si mi sa raspuns ca această lucrare nu a fost cuprinsa in buget si că se va avea in vedere anul acesta doar ca după aprobare, trebuie o licitatie,si documentatie si chiar nu stiu dc anul acesta vor face cv .am făcut un memoriu si la prefectură si mi sa spus in primavara că va fi inclusa in buget.doar că nimeni nu a mai facut cv.după mine la aproximativ 80-100m este o casă socială ce apartine Primăriei si este bransata la curent,unul din stâlpi fiind pe terenul meu
Puteti reveni la primarie cu o noua sesizare prin care sa solicitati s ava comunice stadiul actual al lucrarii. Racordarea dvs. la electricitate depinde numai de primarie.