avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru indemnizația de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru indemnizația de creștere a copilului

M-ar interesa și pe mine dacă se mai poate plăti o lună la casa de asigurări că să pot beneficia de indemnizația pentru creșterea copilului cea de 2 ani
Cel mai recent răspuns: Andreea Patricia , utilizator 08:33, 7 Iunie 2018
Perioada eligibila pentru CCC : august 2016 - iulie 2018

Perioada luata in calcul : august 2017 - iulie 2018 (12 luni).

Prin urmare, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC in baza veniturilor realizate in tara.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Lps ped Lps ped Buna ziua! Va prezint situatia urmatoare: Am lucrat, dupa cum urmeaza: 15 sept. 2015-15 iun. 2016 15 sept. 2016 -16 iun. 2017 Acum voi avea contract tot ... (vezi toată discuția)
Lamurire indemnizatie elutza elutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. desi am citit noua lege a indemnizatiilor nu am reusit sa ajung la o concluzie. Pana in data de 16 august ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Da bogdanzzz@yahoo.com Da bogdanzzz@yahoo.com Ași avea si eu o întrebare dacă se poate să-mi răspundeți sunt angajata din data 27 iulie 2019 si bebe ar trebui sa vina pe 16 iulie 2020, beneficiez de ... (vezi toată discuția)