avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numar Identificare Fiscala Amazon
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numar Identificare Fiscala Amazon

Buna ziua.

Doream sa ma inscriu la Amazon Merch, un fel de servicu de design pentru tricouri, pentru niste bani in plus.

La inscriere mi se cere un numar TIN(Tax identification number). Poate sunt naiv, dar nu am auzit pana acum de el.

Ce pot face in aceasta situatie? Va trebui sa ma inregistrez ca persoana fiscala autorizata?
Cel mai recent răspuns: ROmanUnkn , utilizator 16:00, 5 Iunie 2018
TIN la persoane fizice este CNP-ul fiecaruia . La persoane juridice este codul fiscal. Daca va inregistrati fiscal , ramane sa decideti dvs, dar daca faceti un fel de comert , v-as recomanda acest lucru
Nu cred ca este un fel de comert. Ideea este ca as face design pentru tricouri si as primi o parte din vanzari. Separat de partea de comert, nu?

Cum ar fi daca as publica o carte pe Amazon? Atunci chiar ar trebui inregistrare fiscala, nu?

In orice caz, multumesc foarte mult pentru raspuns. Va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amazon cere numar de indetificare fiscala. cum il pot procura? ROmanUnkn ROmanUnkn Am incercat sa ma inregistrez in Amazon Merch pentru a face niste bani in plus. La inscriere se cere TIN(Tax identification number). Va trebui sa ma ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)
Publicare carte pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)