avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate face o actiune in constatare privind ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate face o actiune in constatare privind continutul unei cereri facute la primarie ??

Intrebare: Se poate face in instanta ,, Actiune in Constatare,, privind continutul unei cereri facute pe baza Legii nr.18/1991 ?
Per ansamblui in cererea respectiva sa solicitat retorocedarea unei suprafaete de teren agricol in suprafata toatata de 5 ha. dintre care in cerere se specifica si un loc de casa in suprafata de 5000 mp. neocupat de constructii, mai se solicita vie, livada fara a se specicica suprafetele.
Primaria cat si alta institutie in opinia lor sustine ca aceasta cerere inregistrata cu nr. la primarie nu reprezinta si solicitarea terenului intravilan loc de casa. Acestia sustin ca doar sa solicitat 5 ha. teren agricol.
Pot solicita instantei de judecata sa precizeze si sa hotarasca in pronuntare daca in acesta cerere a fost silicitat si Terenul loc de casa de 5000 mp.
Poate spune instanta ce anume sa solicitat ?
Aveti idee cat este taxa de timbru ?
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Anrp -nu considera ca este o cerere pe legea 18/1991-dupa 25 ani. numai in romania se poate atat amar de bataie de joc ! soparla62 soparla62 Incep prin a va intreba si va rog a ma sfatui .Poate fii prezenta considerata o cerere pentru reconstiuire drept de proprietate pe un teren loc de casa in ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 18/91 stregicu stregicu Buna ziua Dupa decesul mamei mele eu impreuna cu sora mea am actionat in judecata comisia locala pentru aplicarea legii 18/91 ca sa elibereze titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Legea 247 privind retrocedarea nonamamaia nonamamaia Buna seara! Am si eu o problema am un teren cu suprafata de 5000 mp. A apartinut mamei mele (eu avand in acest moment 70 de ani), a fost trecut in anul 1930 in ... (vezi toată discuția)