avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP -Nu considera ca este o cerere pe legea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP -Nu considera ca este o cerere pe legea 18/1991-Dupa 25 ani. Numai in Romania se poate atat amar de bataie de joc !

Incep prin a va intreba si va rog a ma sfatui .Poate fii prezenta considerata o cerere pentru reconstiuire drept de proprietate pe un teren loc de casa in suprafata de, 3000 mp. Redau coplet continutul cereri facuta in anul 1991. pe legea nr.18/1991 pe care ANRP nu o recunoaste: spunand ca nu sa solicitat terenul loc de casa.
Subsemnatii Craciu Vasile si Craciun Nicolae cu domiciliu in ..comuna HHHH . Va rugam sa ne aprobati restituirea si stabilirea titlu de proprietate a suprafetei de 4.5 ha de teren agricol mostenire de la parintii nostri decedati (Craciun Victor si Craciun Ioana) Mentionam ca parintii nostri au detinut in proprietate suprafata de 4,5 ha teren agricol dupa cum urmeaza: Loc de casa in suprafata de 0,80 ha,Teren loc de casa neocupat de constructie in suprafata de 0,30 ha. Plantatie de vie.... ha. Paduri..... ha. teren agricol..... ha. Parinti nostri au intrat in CAP in anul 1959. Data de 08.03.1991 semnatura. Oameni buni domnilor, doamnelor avocati si sfatuitori pe acest site. ANRP Bucuresti prin vocea unui important domn de la control sustine scris ca. Numitii ,Craciun Vasile si Craciun Nicolae autori ai cereri nr.1425/08.03.1991 nu au cerut in cererea lor si suprafata de ,, teren loc de casa neocupat de constructie de 0,30 ha. Strig catre cer ce se poate intampla in Romania. Va intreb domnilor. Catre care instanta din Romania sa cer a recunoaste aceasta cerere ? Cum se poate asa ceva ? Ce sa cer instantei ? Sa pabileasca daca cei doi au solicitat in cererea lor si ,,Teren loc de casa neocupat in suprafata de 0,30 ha. Va rog ce actiune sa faca catre instanta de judecata. Auziti si d.voastra dupa parerea ANRP nu sa solicitat locul de casa .... Va rog mult ce formula trebuie sa aibe cererea si carei instante ?
Contatare: In opinia ANRP NU ESTE O CERERE IN CARE SE SOLICITA SI TERENUL DE 0,30 HA. Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Septembrie 2016
soparla62, utilizator
Cel mai recent răspuns: soparla62 , utilizator 18:40, 13 Septembrie 2016
Banuiesc ca ati citit dintr-o Decizie ANRP de respingere a cererii? Puteti contesta acea decizie la tribunalul in raza caruia aveti domiciliul. Cititi cu atentie decizie, in mod normal la sfarsitul ei se mentioneaza termenul de contestatie si instanta competenta
Este un, Raport de Constare facut de serviciul de control al ANRP in urma unor reclamatii. Unde domniile lor au constata ca :Cererea de fapt nu este cerere si ca nu sa cerut si cei 0,30 ha teren loc de casa neocupat la acea vreme. Acest Raport mi-a fost adus la cunostiinta partial cand mi s-au citit anumite paragrafe. Nu am avut accest sa-l citesc cap coada si mai mult decata atat,, NU VOR SA-MI DE O COPIE A INTREGULUI RAPORT,, desii ulterior am adresat si o cerere ANRP.ului in acest sens.
Multumesc


[edit : citat mesaj precedent]
Ultima modificare: Marți, 13 Septembrie 2016
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face o actiune in constatare privind continutul unei cereri facute la primarie ?? soparla62 soparla62 Intrebare: Se poate face in instanta ,, Actiune in Constatare,, privind continutul unei cereri facute pe baza Legii nr.18/1991 ? Per ansamblui in cererea ... (vezi toată discuția)
Valabilitate cerere de interventie pentru 2 capete in acelasi dosar civil soparla62 soparla62 Intr-un proces civil intenteat de prefect ,,Nulitate absoluta partiala titlu de proprietate\" privind 2 Titluri de Proprietate si anume cu doua capete 1 si ... (vezi toată discuția)