avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cotizatie angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cotizatie angajat

Buna ziua!
As vrea sa verific si sa ma asigur ca cei doi angajatori pe care i-am avut si-au facut datoria de a plati in fiecare luna contributia. Unde as putea verifica acest lucru? Am facut o cerere la CNPP pentru crearea unui cont online, dar cand am cerut pe site informatiile despre declaratia D112 mam primit pe mail un document pdf cu un tabel gol. Aceste informatii mi se pot da personal de la CNPP sau ANAF?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Virarea contributiei angajatorului la cas mirela.onciu mirela.onciu La ce institutie trebuie sa ma adresez pentru a afla daca la un moment dat intreprinderea la care am lucrat a virat atat contributiile retinute mie cat si pe ... (vezi toată discuția)
Am cont online la cnpp si este autentificat. am lucrat la doua ... mdomnitei mdomnitei Am cont online la CNPP si este autentificat. Am lucrat la doua companii inainte de 1990 si cind s-a generat raportul .pdf am primit prin e-mail o pagina .pdf ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii catre stat mon73key mon73key Am lucrat in perioada noiembrie 2018-decembrie 2019 la o firma care nu cred ca mi-a platit contributiile catre stat. In prezent lucrez din ianuarie la alta ... (vezi toată discuția)