avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Parcare loc persoane cu handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Parcare loc persoane cu handicap

Salut,
Am și eu o întrebare legată de locurile pentru persoanele cu handicap. Este normal ca o persoană care a solicitat de la primărie un loc pentru o persoana cu handicap să parcheze 3-4 mașini acolo? Problema nu ar fi asta ci faptul că acel loc e liber in majoritatea timpului și persoana care l-a solicitat parchează lângă. Îl păstrează pentru celelalte mașini sau sunt zile când nu parchează deloc pe el. În ultima vreme își ține masinile prietenilor acolo.

Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
Silentios1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:48, 6 Iunie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii i vigoare primaria poate aloca unui solicitant un numar limitat de locuri parcare auto
Atat timp cat persoana detinatoare de decziie/certificat de incadrare in grad de handicap a benefiact de acordare loc de parcare ,solicitantul are dreptul sa utilizeze strict locul alocat de catre primarie
Utilizarea locurilor de parcare auto de catre persoane care nu detin drept legal poate fi sesizata oficial politiei teritoriale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe loc rezervat handicapatilor nicuni nicuni Din cate am dedus din lege pe locurile inscriptionate cu semnul ptr handicapati au dreptul sa parcheze doar conducatorii auto care sunt posesorii unui document ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Coafor la parterul blocului - masini care parcheaza aiurea SebastianSS SebastianSS Buna ziua, Am un coafor la parterul blocului si binenteles parcarea din fata blocului este mai tot timpul ocupata de cei care vin la coafor, nu mai spun de ... (vezi toată discuția)