avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avizarea primariei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avizarea primariei

buna ziua, daca o societate comerciala functioneaza pe baza propriei raspunderi este necesar si avizul primariei locale?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 16:04, 2 Noiembrie 2009
societatea este inregistrata la registrul comertului, indeplineste toate conditiile de functionarea, doar avizul primarie sunt interesata daca este necesar, deoarece am citit undeva legea prin care se scoate avizarea primarie pentru evitarea coruptiei si birocratiei
cladirea am cumparat o anul acesta, am platit impozit, am toate schitele si pe cladire si pe teren , am un alt dosar tot cu schite avizate de urbanism si institutiile autorizate pentru un pod, un acces de la drumul national, care a fost intocmit de un inginer pentru care am dat o gramada de bani. si, vis a vis de primarie eu am depus dosarul pentru autorizatie din partea lor dar, nu mi accepta schitele numai stampilate de un avocat de aici din orasel cu care este primaria "in bune relatii"- ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE EU CAUT O PORTITA DE A NU LE MAI DA BANI CELOR DE LA PRIMARIE
Solicitati celor de la primarie sa va indice temeiul legal in baza caruia se cere ca schitele sa fie stampilate de catre un avocat.
Pana acum nu am mai auzit asa ceva....
Iar daca ei va refuza primirea documentatiei sau nu ve elibereaza autorizatia de constructie a acelui pod aveti posibilitatea sa va adresati instantei de contencios administrativ.
STIE CINEVA CE PREVEDE LEGEA 359 VIS A VIS DE PROBLEMA MEA? ACESTA ESTE LEGEA AMINTITA IN CERTIFICATUL CONSTATATOR, DAR LEGEA 300? A FOST ABROGATA?
NU AM PROBLEME CU CONSTRUIREA PODULUI, ACESTA DEJA EXISTA , ESTE AVIZAT SI AUTORIZAT DE DRUMURILE NATIONALE, AM AMINTIT ACESATA PENTRU CA SA EXPLIC CA EU AM TOATE ACTELE SI SCHITELE IN REGULA . AM AMINTIT ACESTA SA SCOT IN EVIDENTA CA PRIMARIA NU MI DA AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE CA AGENT ECONOMIC DOAR CU SCHITA STAMPILATA DE UN ANUMIT AVOCAT DE AICI DIN ORASEL

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare i.i. cardase cardase Care sunt actele necesare ce se depun la primarie pentru obtinerea autorizatiei de funtionare la o intreprindere individuala? De asemenea, as dori sa mai ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)