avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inmatriculare auto prin hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inmatriculare auto prin hotarare judecatoreasca

Salut! Am cumparat o masina acum 7 luni, iar vanzatorul nu-mi da certificatul fiscal ca sa o pot inmatricula pe numele meu.
Am depus cerere la judecatorie si acum 2 zile am primit o adresa prin care mi se comunica faptul ca trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru de 505 lei, sub sanctiunea anularii cererii...reclamantul are posibilitatea dea a formula in conditiile legii, cerere de acordare a facilitatilor la plata taxei judiciare de timbru in termen de 5 zile de la primirea comunicarii.
Ce inseamna sub sanctiunea anularii cererii?
Care sunt facilitatile la plata?
Cel mai recent răspuns: g_vizi , utilizator 21:28, 7 Iunie 2018
Daca nu achitati in termenul stabilit suma impusa de instanta,aceasta urmeaza sa anuleze cererea formulata de dv
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru silvia77 silvia77 Buna ziua. Am intentat un proces - (am cumparat pamant, l-am achitat in fata notariatului dar vanzatorii nu vor sa imi faca act de vanzare cumparare) - in ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa MaryMaria96 MaryMaria96 Buna! Am primit si eu astazi o \\"Comunicare Adresa\\" de la Judecatorie in care scrie urmatoarele: Stimata doamna/Stimate domn, in legatura cu dosarul avand ... (vezi toată discuția)
Înțelegere citație iluana03 iluana03 Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)