avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Răspuns adresă transmisă prin e-mail?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Răspuns adresă transmisă prin e-mail?

Bună ziua,

Întâmpin dificultăți în obținerea unui răspuns la o cerere pe care am transmis-o unei instituții publice prin e-mail, mai exact instituția respectivă spune că nu acceptă adrese prin e-mail și, drept urmare, nici nu va răspunde la ele.
Întrebarea este: există o reglementare care i-ar putea obliga să o facă?
Menționez că eu sunt din Mehedinți, iar cererea a fost adresată unei instituții din Constanța.

Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Beatrice Caragate , utilizator 17:55, 7 Iunie 2018
Trimiteți fax sau prin posta.
În caz contrar ar trebui să va judecati cu instituția.
Sunt conștient și de aceste modalități de transmitere, dar cu ce diferă ele de transmiterea prin poșta electronică? Toate diferă de înaintarea personală a cererii, dar altfel sunt asemănătoare. Cu atât mai mult cât cererea mea transmisă prin e-mail a fost scanată, semnată și atașată.
Eu sunt de acord cu dvs.

Sa nu fie însă necesară semnătura în original si nu scanată.
Care este obiectul cererii, ce anume solicitați ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Se poate depune o plangere contraventionala direct pe e-mail-ul instantei, cu semnatura electronica atasata? giv giv Este valabila - din punct de vedere procedural - plangerea contraventionala depusa pe adresa de email a judecatoriei competente sa judece cauza specificata pe ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea utilizarii fax-ului in corespondenta oficiala IB IB Este obligatorie sau este la latitudinea celor care comunica, utilizarea fax-ului pentru corespondenta intre persoane juridice? Exista institutii care impun ... (vezi toată discuția)