adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu, utilizator
 adriandimitriu, utilizator 	
			 DeliaPetrescu 
	    	Utilizator

DeliaPetrescu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 daralu	                   

Buna ziua
1. Va rog sa ma lamuriti daca in cazul in care ofer spre editare, tiparire si distributie o carte la care eu sunt autorul si in care eu platesc ... (vezi toată discuția)
	                    daralu	                   

Buna ziua
1. Va rog sa ma lamuriti daca in cazul in care ofer spre editare, tiparire si distributie o carte la care eu sunt autorul si in care eu platesc ... (vezi toată discuția)

ContSters254934	                   

Bună seara! Sunt un tânăr de 25 de ani și am scris o sumedenie de poezii care s-ar preta a fi publicate într-un volum. Sunt poezii proprii, scrise de ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters254934	                   

Bună seara! Sunt un tânăr de 25 de ani și am scris o sumedenie de poezii care s-ar preta a fi publicate într-un volum. Sunt poezii proprii, scrise de ... (vezi toată discuția)

Gabriel50	                   

Buna ziua,
Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriel50	                   

Buna ziua,
Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)