avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... participare concurs in perioada suspendarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

participare concurs in perioada suspendarii contractului de munca

Buna ziua, daca am contractul de munca suspendat (concediu de maternitate, concediu fara plata sau deplasare in interes de serviciu pe o perioada mai mare de 3 luni), am dreptul sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post mai bun decat cel pe care il am, in aceeasi institutie? Mentionez ca va fi un concurs de dosare, deci prezenta mea in institutie nu ar fi necesara. Cei de la biroul personal refuza sa imi primeasca dosarul, pe motiv ca nu sunt in institutie pe toata perioada depunerii dosarelor. Va multumesc, Ionela R.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:04, 8 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa participati la un concurs pentru ocuparea unui alt post. Nu exista text de lege care sa va interzica asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau concediu fara plata? camelia david camelia david Sunt functionar public de conducere in UAT si vreau sa plec, insa nu stiu cum sa fac sa fie mai corect, suspendare pe 2 ani sau concediu fara plata pe 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post vacant- conflict gina68 gina68 Daca este posibil ( intr o institutie publica) ca o persoana numita temporar sa exercite o functie de conducere, sa participe la concurs pentru ocuparea unei ... (vezi toată discuția)
Concurs liviugrosanu liviugrosanu Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana aflata in concediu prenatal poate participa la un concurs pentru ocuparea unui post intr-o institutie publica ?Daca ... (vezi toată discuția)