avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia unica drepturi autor daca sunt si angajata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia unica drepturi autor daca sunt si angajata

Buna ziua. In situatia in care sunt angajata cu norma intreaga si contract pe perioada nedeterminata, asigurata in sistemul de pensii, somaj si sanatate in aceasta calitate, dar obtin in plus si venituri din drepturi de proprietate intelectuala in baza unor contracte cu retinere la sursa a impozitului final (traducere pentru edituri), am obligatia de a completa si depune declaratia unica si de a plati contributii CAS si CASS si pentru aceste venituri sau nu? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contributii sociale contract de cesiune a drepturilor conexe de autor. MitranStefania MitranStefania Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu urmatoarea problema? In cazul unui contract de cesiune a drepturilor conexe de autor (actori) incheiat intre o firma si un ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pfa si pf cu venituri din drepturi de autor Bogozaur Bogozaur Buna ziua, Am cautat pe forum si nu am gasit un raspuns. Daca nu am cautat suficient de bine si s-a mai raspuns la o situatie similara imi cer scuze. Am ... (vezi toată discuția)
Contracte de prestari civile anelusca anelusca CUM COMPLETEZ IN DECLARATIA 112 MPOZITUL RETINUT PENTRU PRESTAREA UNUI SERVICIU IN BAZA UNUI CONTRACT DE PRESTARI SERVICII INCHEIAT CU O ASOCIATIE DE LOCATARI ... (vezi toată discuția)