avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Victimele strazii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Victimele strazii

Buna ziua, azi am gasit masina lovita in parcare de catre un TIR, care a tras o dupa el cu semiremorca vreo 20 de metri. Polita de asigurare a vinovatului nu numai ca este expirata dar si falsa. Ce pasi trebuie sa urmez pentru a-mi recupera prejudiciul? Toate actele au fost intocmite de organul de politie in lipsa mea, acte destul de exacte cu exceptia acelei polite. In original scrie ca e valabila in realitate firma de asigurari declara ca e expirata. Ma pot adresa Fondului Victimele Strazii? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
LiviuAndone, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 21:29, 12 Iunie 2018
da, va adresati FGA
Ce treaba are FGA?!
In cazul in care polita nu este valabila, se adreseaza catre BAAR ( Fondul de Protectie a Victimelor Strazii a fost preluat de BAAR )
[ link extern ]

Olga Tanase a scris:

da, va adresati FGA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca ue smeagull smeagull Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: masina unui prieten de-al meu (cu el la volan), a fost lovita de o alta masina, in ... (vezi toată discuția)
Problema rca cornel_marius cornel_marius Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului([i] nu stiu cum se poate face asta[/i]) , asiguratorul mai poate ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat eu in judecata (asigurare) btraian btraian Buna ziua, acum cateva zile am facut un accident, pagubitul a depus actele, si i s-a refuzat plata despagubirii. Firma asiguratoare este in insolventa, prin ... (vezi toată discuția)