Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Cred ca a venit vremea, pentru unii, sa se obisnuiasca ca pur si simplu NU conteaza, orice ar mai face! (dupa prestatii ca cele mai sus descrise)
in rest, precum ziceam, vrafuri de scrieri despre custodie comuna, in realitate insa.... zero!
Pacat ca unii nu inteleg ca prin actiunile lor isi inrautatesc si mai mult situatia si continuand asa vor avea si mai putin decat au. Dar e despre alegeri.
Doamna eu v-am spus parerea mea. Continuati, nu neaparat vizibil, sa strangeti probe pentru custodie unica. Mai devreme sau mai tarziu veti reusi. Copilul dvs nu trebuie sa sufere. Prezenta unui astfel de personaj nu are cum sa fie benefica.
El o sa va faca mizerii, eventual cereri prin instante sau politie, dar dvs ignorati-l, nu-i raspundeti la mesaje, vedeti-va de viata si adunati doveezi in liniste.
Veti scapa la un moment dat. Dar igonrati-l cat mai mult, nu va enervati, lasati-l pe el sa se dea cu capul singur de pereti, oricum probabil ca n-are nimic mai bun de facut.