avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenitoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenitoare

Ce drept am la tatal meu fiind singura fica dupa despartire ;; dar sotia cu care doar sa cununat si avand trei copiii pe care ju sant cu tatal meu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 17:25, 9 Iunie 2018
Cand o persoana are copii, aceștia sunt cei care vin in primul rand la succesiune.
Restul neamurilor nu au nici o legatura.
Tatal d-voastra poate dona , vinde sau sa faca ce doreste cu bunurile lui , atata timp cat este in viata . Daca nu instraineaza bunurile, d-voastra sunteti singura mostenitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de mostenire al urmasilor mariamem mariamem Buna ziua. Am si eu o intrebare simpla: daca doi soti sunt proprietari ai unui imobil si unul dintre soti decedeaza, au si copiii dreptul la mostenire sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. a murit sotul. atât soția cât și soțul nu mai ... ciresel ciresel Bună ziua. A murit sotul. Atât soția cât și soțul nu mai au părinți. Copiii și soția ce procent au după lege, la moștenire ? Mulțumesc întreb ... (vezi toată discuția)
Bunurile proprii dobandite prin mostenire pot fi lasate la randul lor prin testament? medeea77 medeea77 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie juridica: Bunicul meu (91 de ani) a mostenit anumite bunuri in urma cu 6 luni, in acest sens existand un ... (vezi toată discuția)